Slide Olvass a népszerű szokásokról a blogunkban! Elolvasom Mit igyunk a húsvéti ünnepek alatt? Slide Fedezd fel a Macallan Sienna különleges stílusát! Egyedi 1824 sorozat, kizárólag a készlet erejéig. MEGNÉZEM

Spirit & Style

Elhivatottságunk olyan kiváló minőségű, prémium világmárkák, valamint ezzel párhuzamosan, részben magyar alapanyagok és munkaerő felhasználásával, a legmodernebb termelési módszerekkel készített alkoholos és alkoholmentes termékek és hozzájuk kapcsolódó kiegészítők forgalmazása, melyek élvezeti értékükön és presztízs státuszukon túl fontos szerepet játszhatnak a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásban. Számunkra alapvető fontosságú a minőség és a felelős fogyasztás, ezért tevékenységünk során mindent megteszünk, hogy az általunk forgalmazott termékek maximálisan megfeleljenek ügyfeleink és üzleti partnereink elvárásainak.
KIEGÉSZÍTŐK

KOKTÉLOZÁSHOZ

Zöldalma szirup

2,100 Ft4,100 Ft

Grenadine szirup

2,100 Ft4,100 Ft

Eldorado Málna szirup 0,8 L

2,100 Ft4,300 Ft

Kókusz szirup

2,100 Ft4,100 Ft
AJÁNLOTT

KOKTÉLJAINK

Az Ysabel Regina a Petit és Grand Champagne Cognac régiókból származó VSOP konyakokból, valamint a spanyol Jerez tartományban készült és solera rendszerben érlelt Gran Reserva brandyből lett megalkotva. A végső keveréket 12 hónapig Pedro Ximenez sherryhordóban házasították.
0,7 l
42%