Slide Olvass a népszerű szokásokról a blogunkban! Elolvasom Mit igyunk a húsvéti ünnepek alatt? Slide Fedezd fel a Macallan Sienna különleges stílusát! Egyedi 1824 sorozat, kizárólag a készlet erejéig. MEGNÉZEM

Spirit & Style

Elhivatottságunk olyan kiváló minőségű, prémium világmárkák, valamint ezzel párhuzamosan, részben magyar alapanyagok és munkaerő felhasználásával, a legmodernebb termelési módszerekkel készített alkoholos és alkoholmentes termékek és hozzájuk kapcsolódó kiegészítők forgalmazása, melyek élvezeti értékükön és presztízs státuszukon túl fontos szerepet játszhatnak a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásban. Számunkra alapvető fontosságú a minőség és a felelős fogyasztás, ezért tevékenységünk során mindent megteszünk, hogy az általunk forgalmazott termékek maximálisan megfeleljenek ügyfeleink és üzleti partnereink elvárásainak.
KIEGÉSZÍTŐK

ITALOZÁSHOZ

KIEGÉSZÍTŐK

KOKTÉLOZÁSHOZ

Zöldalma szirup

2,100 Ft4,100 Ft

Maracuja/Passion Fruit szirup

2,100 Ft4,100 Ft

Kókusz szirup

2,100 Ft4,100 Ft

Sárgadinnye szirup

2,100 Ft4,100 Ft
AJÁNLOTT

KOKTÉLJAINK

Az Ysabel Regina a Petit és Grand Champagne Cognac régiókból származó VSOP konyakokból, valamint a spanyol Jerez tartományban készült és solera rendszerben érlelt Gran Reserva brandyből lett megalkotva. A végső keveréket 12 hónapig Pedro Ximenez sherryhordóban házasították.
0,7 l
42%