Mind a(z) 16 találat megjelenítve

Oldalsáv mutatása
Bezár

2018 Guerilla Zöld Veltelini 0,75 l

2,100 Ft
Akár könnyű is lehetett volna, de nehéz lett. Akár sok is lehetett volna, de kevés lett. Akár fel is adhattuk volna, de nem tettük. Az eredmény a palackban. Talán így jellemezhetjük 2018-es évjáratunk egészét és innen a Guerilla név is. 2018-es Zöld Veltelini borunk megszületését több tényező nehezítette, ennek ellenére legjobb tudásunkkal és nagy odafigyeléssel igyekeztünk a világra segíteni. Válogatott alapanyagból, minimális technológiai beavatkozással, türelemmel és alázattal készítettük borunkat.
Bezár

2019 Guerilla BIO Chardonnay 0,75 l

2,500 Ft
Akár könnyű is lehetett volna, de nehéz lett. Akár sok is lehetett volna, de kevés lett. Akár fel is adhattuk volna, de nem tettük. Az eredmény a palackban. Talán így jellemezhetjük 2019-es évjáratunk egészét és innen a Guerilla név is. 2019-es Chardonnay borunk megszületését több tényező nehezítette, ennek ellenére legjobb tudásunkkal és nagy odafigyeléssel igyekeztünk a világra segíteni. Válogatott alapanyagból, minimális technológiai beavatkozással, türelemmel és alázattal készítettük borunkat.
Bezár

2019 Guerilla Zöld Veltelini 0,75 l

2,300 Ft
Akár könnyű is lehetett volna, de nehéz lett. Akár sok is lehetett volna, de kevés lett. Akár fel is adhattuk volna, de nem tettük. Az eredmény a palackban. Talán így jellemezhetjük 2019-es évjáratunk egészét és innen a Guerilla név is. 2019-es Zöld Veltelini borunk megszületését több tényező nehezítette, ennek ellenére legjobb tudásunkkal és nagy odafigyeléssel igyekeztünk a világra segíteni. Válogatott alapanyagból, minimális technológiai beavatkozással, türelemmel és alázattal készítettük borunkat.
Bezár

Bio Irsai Olivér 0,75 l

2,200 Ft
Irsai Olivérünk illatban közepes intenzitású, bodzavirágos jegyeket mutat. Kortyban markáns savai mellett mézes, virágos jegyek köszönnek be. Fogyasztását hal- és saláta ételekhez ajánljuk, emellett a meleg nyáresték kiváló fröccsbora.
Bezár

Bio Merlot Rosé 0,75 l

2,000 Ft
A fajtához hűen testes, tartalmas rosé készült. Illata közepes intenzitású, kedvesen gyümölcsös, várakozásokkal teli. Zamatában beköszönnek az illattól várt, elegáns savakkal megtámasztott ízjegyek, melyeket a korty lecsengése során hosszan élvezhetünk. Legszebb arcát jól behűtve mutatja. Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű száraz rosébor Ellenőrizte: Biokontroll Hungária HU-ÖKO-01
Bezár

Chardonnay 0,75 l

1,800 Ft
Egy kis boogie. Közepesen komolykodó Chardonnay behízelgő illattal, virgonc savakkal. Spontán erjedt, finomseprőn érlelt borunk nincs túlgondolva. Adott egy jó alapanyag, sok-sok befektetett munka és „voálá” portfóliónk üdítő színfoltja.
Ferrari Brut díszdobozban 0.75 l
Bezár

Ferrari Brut Száraz Pezsgő díszdobozban(0,75l)

11,500 Ft
Precízen válogatott Chardonnay szőlők százféle illatának csokrába burkolt pezsgés halk susogása. Több egyszerű klasszikus pezsgőnél: a történelem pecsétje, annak az
GONG EperMálna bor 750 ml
Bezár

GONG EperMálna bor 750 ml

3,100 Ft
Ez a bor megmutatja, mit tudnak a gyümölcsök a maguk erejéből, szőlő nélkül. A bogyós gyümölcsök illat- és ízkaraktere határozza
Bezár

GONG Meggy bor 750 ml

2,500 Ft
A meggy jellegzetes, karakteres és egyben utánozhatatlan íze új lendületbe hozza a gyümölcsbor eddig elképzelt fogalmát. Intenzív zamatosságát, a gyümölcsből
GONG Pirosribizli bor 750 ml
Bezár

GONG Pirosribizli bor 750 ml

2,500 Ft
A ribizli fanyarsága, intenzív gyümölcsössége adja különleges karakterét ennek a terméknek. A gyümölcs csersavtartalma miatt a belőle készült bor szép
Bezár

Merlot 0,5 l

6,000 Ft
Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű vörösbor. Borvidékünk méltán legkedveltebb vörösbora a Merlot. Lágy, kellemes, testes és gyümölcsös. Az asztalon igazi aduász, a halételektől a füstölt húsokig könnyen betársíthatjuk. Pincénk zászlósbora, megállja helyét bármely lakoma bor sorának végén is.
2016 TOKAJI ASZÚ
Bezár

Myrtus 2016 TOKAJI ASZÚ

13,500 Ft
2016 kimagasló évjárat. A szőlőtől megkaptuk mindazt, ami a nagy formátumú borok készítéséhez szükséges. Színe halvány arany. Az orrban virágos jegyek jelentkeznek. Ízében harmonikus, friss. Az lendületes savak ellensúlyozzák a természetes maradék cukrot. Szép botrytis, trópusi aromák. Tartalmas bor. Lecsengése hosszú, percekben mérhető.
2017 Botrytis Cuveé
Bezár

Myrtus 2017 Botrytis Cuveé

5,800 Ft
2017 Kimagasló évjáratának egyedi bora. Teljesen töppedt illetve tökéletesen aszúsodott fürtök terméséből készült. Citrusos, karamellás, barackos jegyek jellemzik. Hatalmas érlelési potenciállal rendelkezik.
TOKAJI FURMINT 2015 SZÁRAZ “VIGYORGÓ-DŰLŐ”
Bezár

Myrtus TOKAJI FURMINT 2015 SZÁRAZ

2,650 Ft
Furmint a tarcali Vigyorgó-dűlőből. Kilenc hónapig erjedt 85%-ban hordóban, 15%-ban tartályban. Komplex, feszes, minerális. Igazi terroir bor, egy nagy száraz Tokaj-Hegyaljáról.
Bezár

Myrtus TOKAJI LATE HARVEST 2017

3,100 Ft
Tokaj-Hegyalja fő szőlő fajtájából és Furmintból készült. Koncentráltsága a tokaji késői szüretelésű boroké, gazdagsága a borkülönlegességek világát idézi. A 2017 év és a tarcali lösz élvezetes kompozíciója.
Bezár

Peripheria 0,75 l

7,500 Ft
Peripheria névre kereszteltük nagy formátumú Merlot borunkat. Ültetvényünk 2017-es szűz termése a kitűzendő célt, és a bejárandó utat egyszerre mutatta meg számunkra. 2017-es Merlot borunk kádon erjedt, majd 2 éven át fejlődött új tölgyfa hordókban.