Blog

A francia vodka kifinomult stílusa

Franciaország hosszú és mélyen gyökerező történelemnek örvend a finom borok és szeszes italok készítésében. A bordeaux-i bort, a konyakot és a pezsgőt a világ legjobbjaiként emlegetik, amit a tradíciónak, alaposságnak és a kifinomult francia ízlésnek köszönhetnek.

A kiemelkedő vodka készítés jóval később, a Grey Goose piacra dobásának köszönhető az országban, amely az 1990-es években kezdte meg működését Sidney Frank amerikai üzletember úttörő munkája révén.
A márka sikere után más szeszfőzdék és márkák is követték a nyomdokait, és igyekeztek lemásolni a technológiát és az ital egyedülálló jellegzetességeit.
Szinte minden más francia szeszesital-kategóriához hasonlóan a francia vodka jellemzően erős hírnévnek örvend a piacon elérhető vodka egyik legprémium példájaként, és a francia szeszfőzdék az elmúlt néhány évtizedben nagy sikereket értek el olyan piacokon, mint például Amerika, és újabban Kína, e tekintélyes piaci hírnév alapján.
Bár a francia vodkát is különféle, hagyományosan vodka készítéséhez használt biotermékekből, köztük búzából, árpából vagy burgonyából készítik, a francia lepárlók talán leginkább a szőlő felhasználásáról híresek.
A szőlő felhasználása a vodka alapanyagaként azt jelenti, hogy a francia vodka olyan egyedi ízt és állagot élvez, amelyet máshol nem tapasztalhatunk.

A francia ízek az enyhén édestől a finom bogyós ízeken át a nagyon finom, selymesen tiszta vodkákig terjedhetnek.
A sokféleség és a kiváló minőség, amellyel a franciák a vodkáikat készítik, tökéletes választást jelent azok számára, akik a könnyedebb stílusú vodkákat szeretik, amelyek gyengédebbek, finomabb ízűek, kevésbé robusztusa és ideálisak koktél alapanyagoknak.
A francia vodkákból kizárólag a tradíció hiányzik a tökéletes élményhez, az a tradíció, amellyel a Kelet-Európai országok hosszú évtizedek óta az élen járnak.

Ha a tökéletes vodkát keressük, egyértelműen a Snow Queen vodkát kell kiemelnünk. Az 1996-ban megjelent brand igazi Kelet-Európai gyökerekkel rendelkezik, hisz a kazah vodkakészítés tradicionális összetevőit vegyítették a francia vodkák letisztultságával és eleganciájával.

SnowQueen

A különleges ital nemcsak Kazahsztánban, de Angliában és Franciaországban is számos díjat nyert, és gyorsan meghódította a kiemelt minőségre és utánozhatatlan ízélményre vágyó közönséget.
A Snow Queen megjelenésében is a cári Oroszország és a felső francia arisztokrácia igazi megtestesítője, míg az ízét frappánsan a jégkirálynő csókjaként jellemzik a szakemberek.
A Snow Queen vodka és a Snow Queen vodka Enigma 2021 óta a SpiritHub kizárólagos forgalmazásában érhető el a hazai felső kategóriás bárok, hotelek és éttermek kínálatában.

SnowQueen

Az egyedülálló ital a www.spirithub.eu webshopból is könnyen és gyorsan megrendelhető.

Facebook: @SpiritHub

Instagram: @the_spirithub

TikTok: @the_spirithub_