Blog

A SpiritHub 3+1 tanácsa a karácsonyi összejövetelekre

Pár nap és itt a karácsony. Ha a nyüzsgő összejövetelekre gondolunk, nincs mitől tartanunk. A sokszor erőltetett ünnepi mulatságok, a csúnya pulóverek, a néha feszengős, de sokszor igazán mély és szeretetteljes beszélgetések mellé elengedhetetlen résztvevő az alkohol. A sok-sok alkohol.
Az alkohol meglehetősen szeszélyes karakter, aki néhány apró észrevétlen korty után hűséges segédből könnyen kiszámíthatatlanná válik – ami különösen kiélezett helyzeteket eredményezhet a nagycsaládi összejöveteleken.
Ha nem akarsz ironikus beszédtémát szolgáltatni, de szeretnéd jól érezni magad az ünnepek alatt, kövesd a SpiritHub rövid ünnepi italfogyasztási útmutatóját!

A rövid helyett a stílust válaszd!

A sok rövid shot a gyors kontrolvesztéshez vezethet, így válassz inkább kiemelt minőségű italokat és kombináld őket kreatívan! Long drink, vagy koktél formájában, lassan, élvezettel fogyaszd el az este során és nemcsak az élmény, de a közérzeted is összehasonlíthatatlanul jobb lesz.
Vegyük példának a népszerű tequilát.
Ne tisztán idd meg citrommal és sóval, hanem szerezz be legalább három évig tölgyfahordóban érlelt extra añejo tequilát, ami ugyanolyan összetett és pazar, mint egy finom konyak. Fogyasszd lime-, narancs-, vagy gránátalmalével és csipetnyi chilivel, lassan kortyolgatva. Az eredmény Komos Tequilaval lélegzetelállító lesz.

Ülj le!

A bárok már régóta azt a ravaszt módszert alkalmazzák, hogy minél több bútort eltávolítanak a helyiségből, hisz állva, folyamatosan kézben tartott itallal az emberek sokkal gyorsabban és többet isznak a kelleténél. Ha kényelmesen, ülve az italra koncentrálsz és átadod az élményt egy bourbon vaníliás, Sir Edmond ginből készült gin-toniknak, melyet a London Essence tonikok épp hangulatodhoz illő ízével érdemes kiegészíteni, a mennyiség helyett a kimagasló minőség fog dominálni és az est végére is beszámítható, frappáns beszélgetőpartner maradhatsz.

Igyál úgy, mint Winston Churchill

Winston Churchill a közhiedelemmel ellentétben nagyon tapasztalt, okos ivó volt, és a nagy mennyiségben elfogyasztott alkohol ellenére soha nem részegedett le. A titka abban rejlett, hogy még a drága italokat is vízzel fogyasztotta. Churchillt megdöbbentették azok, akik tisztán itták a whiskyt: „Nem valószínű, hogy hosszú életet élsz” – viccelődött –, „ha így iszol.” Ő általában 1:4 arányban hígította a whiskyt, de a módszer vodkával is tökéletesen alkalmazható. Legyen az egy limitált kiadású Macallan skót whisky, vagy egy fenséges Snow Queen Enigma vodka, kevés vízzel és jégkockával nemcsak az élményfaktor nem csökken, de a szervezetünk ítélőképessége is az elvárt szinten marad.

A stílusos és okos italozás alapfeltétele a kiemelt minőségű és ízekben, aromákban gazdag alkohol, amit nem mindegy honnan szerzünk be.

A SpiritHub karácsonyi csomagjaiban most összeválogattuk Neked a baráti, családi, avagy céges partik legfontosabb italait, amikhez a www.spirithub.eu webshopból most limitált ideig kiemelt kedvezménnyel juthatsz hozzá.

Ne késlekedj a beszerzéssel, hisz az elkövetkező hetekben már csak az élvezeteké kell, hogy legyen a főszerep!

+1 tippünk

Kényeztesd magad és azokat, akikkel közösen ünnepelsz!

A karácsony a miénk és a családé, a barátoké. Lelassulunk, pár napra letesszük a munkát, és főleg kényeztetjük magunkat és egymást. Különleges ajándékokkal, ételekkel és természetesen italokkal. Semmit, de tényleg semmit ne sajnálj magadtól! Rendeld meg azt az italt, ami után egy ideje sóvárogsz! Egész évben nagyon keményen hajtottál, ez a minimum, amit megérdemelsz. És faggasd ki szeretteidet is, hogy minek örülnének, utána pedig csak meglátogatod a www.spirithub.eu weboldalon a webshopot, leadod a rendelésed és a többi a mi dolgunk.

Ünnepi ajánlatainkkal kívánunk Nektek Áldott Karácsonyt!

webshop: www.spirithub.eu

Facebook: SpiritHub

Instagram: the_spirithub

TikTok: the_spirithub_