Blog

Hazai „bárművészet” a világ élvonalában

A magyar bárkultúra egyelőre gyerekcipőben jár a nagy világvárosok kiemelkedő szereplőihez képest. A világ vezető bárjai az alapanyagok, az italok és a bartender képzés jelentős fókusza mellett a különleges ízharmóniákkal, kompozíciókkal különböztetik meg magukat az exkluzivitásra és stílusra fogékony közönség körében.

A már unalomig ismételt alapkoktélok helyett Michelin-csillagos fogásokra jellemző ízharmóniákat szolgálnak fel, ami, akárcsak egy étel, igazi, feledhetetlen gasztroélményt jelent a fogyasztóknak.

Magyarországon néhány szereplő képviseli az úgynevezett „high-end” színvonalat, ami nemzetközi viszonylatban is megüti az elvárt szintet.

A Four Seasons Hotel Gresham Palace merészet álmodott és immár egy éve megnyitotta a Múzsa bárt, aminek nem titkolt célja, hogy bekerüljön a világ 50 legjobb bárjának elismert rangsorába. A hotel lélegzetelállító szecessziós stílusa, a vendégtérben elhelyezett egyedi műalkotások tökéletes harmóniában állnak a Múzsa koktél és bar food kínálatával. A londoni bárkultúrán nevelkedett Rédli Ádám vezetésével eddig nem kóstolt ízvilágokat és italfúziókat kóstolhatunk az ázsiai-magyar fúziós bárételekkel, amik igazi összhangot kínálnak az italok mixológiájához.

Az 1 éves szülinapját ünneplő Múzsa számára nem volt kérdés, hogy szoros együttműködést kezdeményezzen a London Essence italokkal, hisz minőségben, stílusban és az egyedi ízekben a Múzsa színvonalát képviselik. A bár 15 signature koktéljának alapjai között találhatóak a SpiritHub által forgalmazott különleges italok, úgy, mint a francia QVT gin, vagy a szintén hazai Seven Hills Tokaj gin. A SpiritHub prémium online italshop kínálata az 1 éves szülinapi rendezvénysorozaton is kiemelt hangsúlyt kapott, mint a mámorítóan szexi koktélok hozzávalója.

A bárok színvonalának emelkedéséhez persze elengedhetetlen a hazai közönség igényeinek növekedése. Fontos, hogy kizökkenjünk a megszokásból és az italfogyasztásunkban is inkább az innovatív, különleges harmóniákat, magas minőséget keressük, hogy az élmény a lehető legerősebb lehessen.

A www.spirithub.eu kínálata a stílusos és élmény alapú alkohol fogyasztáshoz került kialakításra, érdemes átböngészni a különleges márkák egyedi tételeit!