Blog

A stílus és az alkohol

Nemcsak a divatnak, az építészetnek és a művészetnek lehet stílusa, ha alkoholt fogyasztunk, azt is tehetjük igazán stílusosan.
A stílusos alkoholfogyasztás egyik alapköve, hogy magas minőségű alkoholokra essen a választás és kisebb mennyiségű, de prémium italokat fogyasszunk. Ez nemcsak a másnaposság elkerülésében segít, de az élményfaktor is jelentősen növekedni fog.
A nemzetközi trendek sokat javultak ezen a téren. A YouGov nemzetközi kutatócsoport felmérése is megerősíti, hogy a lezárások időszaka alatt a vásárlók úgy próbálták izgalmasabban, színesebben megélni az otthon töltött hónapokat, hogy a korábban fogyasztott termékek helyett kifinomultabb, minőségibb alkoholos italokat választottak.

A minőségi alkoholos ital mérsékelt fogyasztása még az egészségünkre is pozitív hatást gyakorol. Egy pohár vörösbor napi szintű fogyasztása a kutatások szerint csökkentheti az érelmeszesedés kialakulását. A mérsékelt alkoholfogyasztók szív- és érrendszeri problémák miatti halálozása mintegy 50 százalékkal is alacsonyabb lehet, mint a teljesen absztinenseké.

„Felrázva, nem keverve.” Ha valaki igazán stílusosan fogyasztja az italait, az James Bond, aki számos legendás italos jelenetet tudhat magáénak a filmjeiben.
A britek csajozós ügynöke, a szebbik nem és a soron következő robbantás, lövöldözés és meneküléscunami mellett, a minőségi italokat szereti a legjobban. Mindegy, hogy Moszkvában, Rómában vagy Rio de Janeiróban akciózik, nem éri be a szimpla adrenalinfröccsel, mert mindig ott szorongat a kezében egy skót Macallan whiskyt, egy americanót, vagy a nála már klasszikusnak mondható Vesper Martin koktélt (Snow Queen és QVT), ami felrázva az igazi.

Ha igazán stílusosan szeretnénk megélni a pillanatot, ne tegyük azt futtában, melegítőben, hanem éljük meg a long drink, koktél elkészítésének élvezetes pillanatait és a fogyasztásukat kössük alkalmakhoz, egy szép helyszínnel és egy az italunkhoz passzoló outfittel kiegészítve.

A SpiritHub az élményszerű, stílusos italfogyasztás nagykövete. Ha fogékony vagy a különleges, igazán prémium italokra és kiegészítőkre, kalandozz megújult oldalunkon és válogasd össze a személyiségedhez és a közelgő alkalmakhoz leginkább passzoló tételeket. www.spirithub.eu