Blog

Mi a sikeres céges rendezvény titka?

Céges rendezvény

Az ősz a céges összejövetelek, csapatépítő rendezvények, vállalati bulik időszaka. De vajon mi lehet a sikeres és emlékezetes események titka? A SpiritHub ebben a blogban igyekszik összegyűjteni a leghasznosabb ötleteket, hogy mindenki hatékonyan kezdhessen bele a szervezésbe és a rendezvény után mindenki elégedetten távozhasson!

Céges rendezvény

Sokan úgy tartják, hogy ha elegendő alkohol folyik, a siker elkerülhetetlen. Ez persze nem ilyen egyszerű, az alkoholos ital természetesen elengedhetetlen a kötetlen, oldott hangulat eléréséhez, de sok más részletre is fontos hangsúly kerül az igazán feledhetetlen rendezvények szervezése során.

1 Tematika, keretek meghatározása

Ahhoz, hogy a résztvevők készülhessenek az eseményre, fontos megadni az elvárt kereteket, úgy mint tematika, dress code, programok. Ez hozzásegít ahhoz, hogy a vendégek a lehető legfelkészültebben érkezzenek és egységes stílus, hangulat uralkodjon az eseményen.

2 Stílusos, minőségi italkínálat

Fontos, hogy kerüljük a „kocsmahangulatot”, hisz, ha felfelé pozícionáljuk az eseményt, a vendégek is jobban érzik majd magukat. A SpiritHub prémium italkínálata tökéletes választás egy elegáns, vibráló partyhoz.

szeszesital

3 Profi bartender alkalmazása

Érdemes az italkészítést profira bízni. Ha mindenki saját magának töltöget, hamar eluralkodik a káosz, de egy profi bartender és egy stílusos kiszolgáló pult elegáns hangulatot biztosít és az elkészített, személyre szabott italok már önmagukban élményt jelentenek a vendégeknek. A SpiritHub CocktailHub szolgáltatásával szakképzett bartenderek és gyönyörű koktélpultok rendelhetőek bármilyen eseményre, vagy összejövetelre.

Az italválaszték gondos megtervezése

4 Az italválaszték gondos megtervezése

Ha előre, az alkalomhoz állítjuk össze az italsort, elkerülhetjük a gyors lerészegedéseket és igazi színt vihetünk az eseménybe. A SpiritHub vállalja az italsor szakszerű összeállítását, személyre, arculatra, alkalomhoz, szezonális trendekhez igazítva és az összetevőkből különleges koktélokat készít, ami minden esetben igazi slágernek számít az összejöveteleken.

5 A tökéletes helyszín kiválasztása

Az italok mellett az egyik legfontosabb tényező a helyszín. Fontos, hogy kellően hangulatos legyen és elkülönüljön a munkahelyi környezettől. Ezáltal arendezvény fesztelenebbé, lazábbá válik, ami alapvető célunk, ha azt szeretnénk, hogy mindenki jól érezze magát. Egy bár, egy tetőterasz, egy villa is jó választás lehet, a legfontosabb a party hangulat megteremtése és a fények szakszerű beállítása. A SpiritHub partnerhálózatából szívesen ajánl olyan helyszíneket, amik tökéletesen alkalmazkodnak a céges esemény tematikájához. Legyen az egy elegáns est, egy lazább cocktail party, esetleg egy formális partnertalálkozó.

Ha október 15-ig rendelik meg a CocktailHub szolgáltatást a www.spirithub.eu oldalon, akkor egy elegáns és emlékezetes rendezvényre tökéletes francia Snow Queen vodkát, a provence-i kézműves QVT gint és vodkát, a fekete bourbon vaníliával ízesített Sir Edmond gin-t, az egyik legexkluzívabb tequilát, a Komost és a kísérőnek és koktél alapanyagnak is tökéletes London Essence italokat, most egyedi 30% kedvezményben biztosítjuk.

Következő social média oldalainkat pedig érdemes követni, hiszen időről időre értékes és hasznos ajánlatokkal, információkkal várjuk követőinket.

Facebook: @SpiritHub Instagram: @the_spirithub TikTok: @the_spirithub_

Tudjuk, hogy még csak szeptember van, de már elég sok dátumot lefoglaltak az előrelátó cégek karácsonyi és évzáró rendezvényekre, ahonnan természetesen nem hiányozhat a SpiritHub elegáns koktélpultja és kiválóan képzett bártenderei. Ha Ön is biztosítani szeretné, hogy ne teljen el az év ilyen élmény nélkül, akkor a következő elérhetőségeken keressék kollégáinkat, akik személyre szabott, egyedi ajánlatot fognak készíteni.

Kemény Márk mark@spirithub.eu
Hajagos Renáta renata@spirithub.eu