Blog

Provence-i stílus: a francia mediterrán életérzés

A provence-i életérzés az elmúlt időszakban fogalommá vált. A varázslatos táj, a napfény és a francia emberek életigenlése lengi körbe és teszi igazán különlegessé a vidéket.

Az ember az idő múlásával, a rohanó világ, a monoton hétköznapok elől boldogan menekül ebbe a természetben gazdag, nyugodt világba.
A természet közelsége és érinthetősége az, ami elvarázsolja a városi embert és egy nyugodt, problémáktól mentes életérzéssel tölti fel.
A lágy szellő, a mezei virágok, a napraforgó egyszerűsége, az édes szőlő zamata, a fűszeres illatok és maga a felszabadult érzés, ami körbevesz és átölel…na ez az, ami Provence féltve őrzött titka.

A dél-francia táj varázslata az itt készült italokban teljesül ki igazán. Nemcsak a vidék borait, pezsgőit, de az itt főzött égetett alkoholokat is átjárja a hamisítatlan életérzés.
A QVT distillery termékeit is a provence-i életérzés ihlette.

Egy klasszikus gin és egy tiszta vodka, helyi fűszerezéssel, ami illatában és ízében tökéletesen visszaadja ennek a bőséges vidéknek a különlegességét.
A QVT gin selymességével a napfény és a tenger közelségének utánozhatatlan nyugtató hatásával ajándékoz meg minden egyes kortynál, míg a QVT vodka a vidék naplemente utáni buja és romantikus érzését adja vissza, ami tökéletes választás egy romantikus randezvous-hoz.

A SpiritHub, a QVT termékek hazai kizárólagos forgalmazója nem titkolt célja, a különleges provence-i életérzés Magyarországra történő „becsempészése” az egyedi italokon keresztül. A QVT összes terméke elérhető a www.spirithub.eu oldalon, ahol a gin és a vodka mellett kiegészítőket is talál a különlegességekre fogékony vásárló.

QVT Dry Gin 43,7%